Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

Od 1. ožujka sustav prikupljanja otpada za recikliranje

Iz KD Čistoća dobili smo objašnjenje o načinu pražnjenja individualnih žutih i plavih spremnika za otpad koji se može reciklirati.

Sustav pražnjenja individualnih  žutih (plastika, metal i višeslojna ambalaža)  i plavih spremnika (papir, karton i kartonska ambalaža) na području općine Čavle počinje 1. ožujka 2022. godine, odvijat će se jednom mjesečno i za korisnike je besplatan.

Na javnim površinama ( dosadašnjim eko otocima) ostat će samo zajednički spremnici za prikupljanje otpadnog stakla i tekstila. Sav ostali kućni otpad ili višak otpada mještani mogu zbrinuti u reciklažnim dvorištima, a glomazni i zeleni otpad i narudžbom besplatnog odvoza do 3 kubična metra jednom godišnje.

Pražnjenje zelenih, plavih i žutih spremnika obavljat će se sukladno rasporedu i karti koju su korisnici dobili zajedno s računom KD Čistoća za siječanj, a koja se nalazi se i na web stranici www.cistocarijeka.hr

Za sve upite KD Čistoća ima besplatni info telefon otvoren 0-24 sata 0800-99-99-00 ili e-mail info@cistoca-ri.hr.

Žute i plave spremnike potrebno je postaviti na javnu površinu najkasnije do 6:30 sati na dan kada je predviđeno njihovo pražnjenje.

 

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.