Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

Ivan Zak jučer je “zapalio” Čavle. Sjajnom feštom na prepunom Trgu hrvatskih branitelja, iza Doma kulture, popularni je pjevač otvorio ovogodišnju manifestaciju “Čavja pred Bartoju”. Fešta se nastavlja danas uz Tomislava Bralića i Klapu Intrade.

Uvod u ovogodišnju Bartoju bio je rezerviran za domaćine- Plesni centar Sirius. Cure su “posao”, na Trgu hrvatskih branitelja, na radost okupljenih gledatelja, sjajno odradile.

Fešta se, iza Doma kulture Čavle, nastavila uz Brevis Band, a kulminirala je dolaskom popularnog pjevača. Ivan Zak opravdao je visoka očekivanja i napravio sjajnu feštu na prepunom trgu, a slavilo se dakako i u okolnim kafićima.

Danas Tomislav Bralić i Klapa Intrade

Fešta u čast sv. Bartola se nastavlja danas. U popodnevnim satima ispred Pomorca će kuhati 8. Bartojski kotlić, dok su za večernju zabavu zaduženi Tomislav Bralić i Klapa Intrade, kojima će u pomoć priskočiti Grupa Aurora.

izvor ripristen.com

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.