Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

Vertikalno lice Platka

Platak je odlučio otkriti svoje proljeto lice! Pitate se koje je lice na redu?

Red rošitlja, ugodne temperature, dobre muzike, radionice za najmlađe te ono najbitnije za sve ljubitelje aktivnog odmora u prirodi; tu su trail i biciklističke utrke!

Subotu 19. svibnja 2018. Rezervirajte i na vrijeme se prijavite za trail utrku od  5km, MTB Light trku od 23km, MTB Maraton “Mrtvačka glava” od 43 km te kombinaciju Run ‘n’ bike!

Platak je idealna destinacija za raznovrsne aktivnosti, ali i odmor u prirodi. Svi natjecatelji mogu povesti i svoje najmlađe članove koji će za vrijeme trke kvalitetno provesti vrijeme u  sportsko-kreativnoj radionici za djecu (+4 god). Vaši mališani će se dobro umoriti i zabaviti na svježm zraku te izraditi unikatne medalje za utrku!

Sve trke počinju i završavaju na dnu staze Radeševo gdje će biti i preuzimanje startnih paketa, feed zone te zabavni program i radionica za najmlađe.

Jeste li spremni za uspon na Radeševo? Sama trka nije dugačka, ali samo najspremniji moći će otrčati zahtjevan uspon dok ga rekreativci mogu savladati bržim hodom ili šetnjom. Svi će biti nagrađeni prekrasnim pogledom s vrha, a pobjednik i nagradama. Povratak do cilja nastavlja se Turističkom skijaškom stazom.

Jeste li spremni za avanturu na 2 kotača? Put vas vodi ispod Snježnika, Rimskom cestom, preko Cajtiga podno Risnjaka, i još puno lijepih  krajolika. Light kategorija završava jednim malo zahtjevnijim spustom po planinarskoj stazi, dok Maraton nastavlja svoje spuštanje po staroj kolnoj cesti do Mrtvačke glave. Slijedi uspon Kripanjskom cestom podno Nebesa, Crnog vrha i Jasenovice, dolazak u dolinu Pribeniš gdje je nedavno sniman Vinetou, i finiš na parkingu.

Za one koji se ne mogu odlučiti bi li tračali ili biciklirali tu je Run ‘n’ bike kategorija.

Dodjela medalja i nagrada bit će po završetku utrka.

Pozivamo sve planinare, alpiniste, trekere, pustolovne i brdske trkače i bicikliste te sve ostale „outdooraše“ i ljubitelje prirode da nam se pridruže bez obzira na razinu kondicije jer svi mogu pronaći način kako savladati Radeševo ili se odvoziti šumama Platka!

Prijave za sve trke te ostale detalje potražite na:

https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/597

http://platak.hr/vertikalno-lice-platka/

https://www.facebook.com/events/565882497124878/

 

Ovim putem pozivamo Vas da otkrijete trkačko i biciklističko lice Platka.

PROGRAM

10:00 start trail utrke (trail dio Run ‘n’  bike utrke)

11:00 SPORTSKO-KREATIVNA RADIONICA MOTUS

11:00 nastup duo-a Two stupid dogs

12:30 start MTB utrka i Run ‘n’ bike (bike dio)

 

 

 

Društo sportske rekreacije Kvarner

 

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.