Tel: (+385) 51 208 310 | Fax: (+385) 51 208 311 | opcina@cavle.hr
Službene stranice Općine Čavle

TAEKWON-DO KLUB GROBNIK.

Djelatnost udruge

Temeljna aktivnost kluba je rad sa djecom predškolskog i školskog uzrasta u obliku sportske taekwondo škole koja je neophodna za uključivanje u sportski natjecateljski trening olimpijskog taekwondo sporta.
Škola je organizirana po grupama podijeljenim po uzrastu i stručnom zvanju – pojasu. U rad s djecom uključena su četiri trenera i voditelja taekwondo sporta. Klub sportske treninge provodi u dvorani OŠ Čavle i u sportskoj dvorani Mavrinci, te u klupskoj maloj dvorani.
Natjecatelji taekwondo kluba ”GROBNIK” Čavle sudjeluju na svim natjecanjima koja su planirana kalendarom natjecanja Hrvatskog taekwondo saveza, ovisno o njihovim mogućnostima (opća i specijalna tjelesna priprema, socijalni status, školske obaveze i sl.), te o financijskim mogućnostima kluba.
Natjecanja na kojima klub sudjeluje sa svojim natjecateljima su županijskog, državnog i međunarodnog karaktera. Također, klub je i višegodišnji uspješni organizator i domaćin školskih, županijskih, državnih i međunarodnih natjecanja.

Kontakt
  • Kontakt osoba: JURICA PRPIĆ
  • Adresa: BUZDOHANJ NN 58, ČAVLE
  • Mob.: 091 223 03 08

 

Natrag na vrh

Zakrpaj.to

Prijavite komunalne probleme
na području Općine Čavle i ubrzajte njihov popravak.
Prijavite komunalne probleme
na području Općine Čavle i ubrzajte njihov popravak.

Prostorni plan

Prostorni plan Općina Čavle

Temeljni dokument prostornog uređenja jedinice lokalne samouprave.

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.