Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

Nakon dvije godine pandemije ponovno ples, pjesma i natjecanja

Nakon dvogodišnje pauze zbog korona pandemije, ove je godine ponovno 26 članova Udruge umirovljenika Čavle boravilo u Istarskim toplicama u periodu od 14. do 24. ožujka. Bila je to prilika da se umirovljenici ponovno druže i razvesele.

„Osim propisanih zdravstvenih terapija, u Istarskim toplicama nisu izostala druženja za dušu. Bilo je pjesme i zabave na plesnim večerima, a to nam je jako nedostajalo u protekle dvije godine. Susret u Istarskim toplicama iskoristili smo i za sportsko odmjeravaju snaga u igranju pikada s umirovljenicima iz Crikvenice i Pule“, rekla je Vlasta Šupak dugogodišnja predsjednica Udruge umirovljenika Čavle.

Tako je, unatoč pauzi zbog korone, ekipa ove čavjanske udruge u sastavu: Biserka Perušić, Marija Vodopija, Branka Štimac i Mirjana Žeželić zauzela drugo mjesto u turniru, a u pojedinačnom nadmetanju u pikadu prvo je mjesto pripalo Biserki Perušić.

„Da bimo i k letu“, poručila je ponosna i sretna predsjednica Vlasta Šupak čestitajući uspješnim članicama Udruge umirovljenika Čavle.

 

 

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.