Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

Općine Čavle i Jelenje u suradnji s Hrvatskom udrugom fizioterapeuta za zdravlje žena organizirale su tradicionalni Tečaj za trudnice i roditelje u Čavlima na kojem će niz stručnjaka s velikim iskustvom iz prakse odgovoriti na pitanja budućih roditelja. Cilj tečaja je potpora u svim fazama trudnoće i olakšavanje snalaženja u najvažnijoj ulozi života svake obitelji.

Kroz tri bloka predavanja budući roditelji moći će doznati kako voditi zdravu i uspješnu trudnoću, naučiti preduvjete za vještinu dojenja i njezi novorođenčeta. Trudnice će moći dobiti i odgovore na pitanja kako vježbati u trudnoći i nakon nje, što jesti a ne udebljati se previše. Tu su i konkretni savjeti oko odluke uzeti supruga na porod ili ne, zašto beba ima grčeve i kako joj pomoći, treba li bebi joj dohrana, daje li se novorođenčetu voda i slično. Glavni ciljevi provođenja ovog projekta su smanjenje tjeskobe, ispravljanje zabluda i umanjivanje straha osiguranjem dostupnosti točnih činjenica o trudnoći i porodu te njezi i prehrani novorođenčeta.

Tečaj trudnice mogu pohađati same ili s partnerom, a za svih je besplatan zahvaljujući pokroviteljstvu Općina Čavle i Jelenje. Nije potrebno odlaziti u grad jer se tečaj odvija u vijećnici Općine Čavle. Novi ciklus predavanja počeo je jučer 20. ožujka, no još se možete priključiti prijavom patronažnoj sestri Bojani Burić na broj telefona 099 251 8224.

 

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.