Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

Kategorija: Događanja | Servis
TURIZAM KOJI IDE UKORAK S VREMENOM: Digitalizacija turističke ponude općine Čavle
24 siječnja, 2022

JESTE LI SKINULI APLIKACIJU “GUIDE FOR YOU”?

Navike turista se mijenjaju, dijelom i zbog aktualne pandemije korona virusa. Sve češće se destinacije i putovanja pretražuju te planiraju putem interneta. Zbog toga smo se i mi prilagodili novom dobu pronalazeći  inovativne pristupe, a sve kako bi osigurali konkurentnost, povećali vidljivost našeg mjesta kao turističke destinacije, a time i popunjenost smještajnih jedinica, restorana i posjećenost prirodnih, kulturnih i sportskih atrakcija na području općine Čavle, rekla je načelnica Ivana Cvitan Polić.

Aplikacija GUIDE for YOU ima cilj je svim dionicima u turističkom segmentu pružiti dodatnu mogućnost povećanja turističkog prometa, ali i zadovoljstva gostiju tijekom boravka na Grobniku. Želja nam je da gosti budu zadovoljni i da nam se ponovno vrate, dodala je načelnica Općine Čavle.

-Radi se o mobilnoj aplikaciji koja gostima nudi sve potrebne informacije u rješavanju izazova jednostavnog pronalaska autentičnih kulturno-turističkih proizvoda i ostalih usluga tijekom boravka. Tu se nalazi opis ponude po kategorijama; popis restorana i barova, povijesne znamenitosti, prirodne ljepote, sportski objekti, usluge zdravlja i ljepote te ostale važne informacije o našoj okolici. Uz izbor jezika unutar aplikacije, gosti će moći samostalno kreirati savršen odmor, pojasnio je Ivan Salamon direktor Turističke zajednice Općine Čavle.

Aplikacija je za u osnovnom obliku, potpuno besplatna, čime potiče sve da je koriste i obavijeste goste o njoj. Ona može pružiti i uslugu personalizacije aplikacije kako bi ju prilagodili svakom pružatelju usluga, odnosno željama gostiju. Svaki ugostiteljski objekt te sportski ili kulturni sadržaj dobit će QR kod koji može isprintati i postaviti u svoje objekte.

 

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.