Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

Dani zdravja na Čavji“, što ih od 4. lipnja do 10. srpnja zajedničkim snagama organiziraju Općina Čavle i Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ, obuhvatit će preventivne zdravstvene preglede, predavanja i druženje mještana.

Kako bi građane potaknuli na brigu o zdravlju organizatori su osigurali besplatne preventivne preglede (skrining osteoporoze, preglede madeža s ciljem ranog otkrivanja melanoma) od 4. lipnja do 10. srpnja, kao i predavanja poznatih liječnika, nutricionista i psihologa, ali i dan zajedničkog druženja mještana svih dobnih skupina.

Subotu 09. lipnja u 9 sati, iza Doma kulture, održat će se tako prva javno- zdravstvena akcija na Čavlima, u sklopu koje će se odvijati: mjerenje krvnog tlaka, šećera i masnoće u krvi, mjerenje indexa tjelesne mase- BMI, mjerenje visceralne masnoće, mišićne mase, liječnička savjetovanja i dijeljenje edukativnih brošura.

Djeca iz vrtića pripremat će voćni desert i zdravu juhu, školska djeca zdrav doručak, Udruga Vidov san predstavit će se sa svojim zdravim proizvodima i palačinkama, a za sve prisutne besplatno će se dijeliti ribice i palenta kompirica, koju će kuhati Udruga Palentar. Hvalevrijednoj akciji će se pridružiti i brojne sportske udruge, koje će prezentirati svoje sportove, kao i OPG-ovi sa svojim proizvodima.

U zabavnom dijelu programa nastupit će: Veronika Kamenar, Klapa Korezin, folklorno društvo Zvir, školska djeca i plesna skupina Sirius, a voditelj programa bit će Davor Jurkotić.”

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.