Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

projektu TOP 1.000 HR poljoprivrede-internacionalizacija agrara, koji provodi informacijski sustav AgroKlub.com u suradnji sa županijama Republike Hrvatske.

Cilj  projekta jest poboljšanje tržišnog statusa poljoprivrednih proizvođača Republike Hrvatske i njihova afirmacija na domaćem i inozemnom tržištu te poticanje pozitivne atmosfere sektora poljoprivrede.

Sve aktivnosti koje su projektom do sada realizirane dostupne su putem sljedeće poveznice:

Sa ciljem olakšanja kontakta poljoprivrednih proizvođača s potencijalnim otkupljivačima, kreirana je Baza poljoprivrednih proizvođača, koja trenutno broji preko 900 proizvođača i u nju će se neovisno o imenu projekta TOP 1.000 moći upisivati svi zainteresirani proizvođači.

Upis je proizvođačima potpuno besplatan i dobrovoljan, a podatke o vlastitoj proizvodnji moći će samostalno mijenjati ovisno o situaciji u proizvodnji, upisivanjem korisničkog imena i lozinke koju će dobiti prilikom upisa u Bazu.

Za sve zainteresirane izrađen je i poseban video koji dodatno pojašnjava upis u Bazu:

 

Također, kako bi se podignula pozitivna atmosfera sektora poljoprivrede i ukazalo na pozitivne primjere prakse, svaka županija sudionik ima mogućnost izbora četiri poljoprivredna gospodarstva o kojima se izrađuje studija slučaja, odnosno serijal “Dobre priče“.

Članci iz navedenoga serijala dodatno se promoviraju putem društvenih mreža informacijskog sustava AgroKlub.com i ostalih oblika Internet promocije, a dostupni su putem sljedeće poveznice:

Projekt je po prvi puta javno objavljen u proteklom Bjelovarskom sajmu i o tome možete više pročitati ovdje:

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.