Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

Obavještavamo mještane općine Čavle da će se u utorak,HRMUPLOGO

9. lipnja u 18.00 sati u Domu kulture u Čavlima održati tribina „Policija – partner građana“.

Tribinu organizira Policijska uprava Primorsko-goranska sa svrhom poboljšanja suradnje policije i građana. Cilj edukacije je senzibiliziranje javnosti i podizanje razine samozaštite, te na taj način smanjenje broja kaznenih imovinskog kriminaliteta (teške krađe provaljivanjem, drske krađe, prijevare na kućnom pragu, ulične prijevare, razbojništva) i osjećaja straha od kriminala. Tribina je informativno-edukativnoga karaktera, a sve s ciljem promicanja kvalitete života u zajednici te produbljivanja suradnje policije, jedinica lokalne samouprave i građana.

Na tribini će govoriti Alen Perušić, načelnik III. policijske postaje Rijeka, predstavnik Odjela za prevenciju PU primorsko-goranske i policijski službenik Dario Tonković. Nakon njihovih izlaganja, posjetitelji tribine moći će postavljati pitanja policijskim službenicima.

Organizacija tribine nastavak je dobre suradnje koju Općina Čavle ima s Policijskom upravom i dio je zajedničkih aktivnosti čiji je krajnji cilj povećati osjećaj sigurnosti građana.

 

Općina Čavle poziva mještane da se u što većem broju odazovu ovoj hvalevrijednoj akciji te da „iz prve ruke“ saznaju mnoge korisne informacije i savjete iz djelokruga policijskih službi.

 

 

Datoteke dostupne za preuzimanje

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.