Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

Poštovani mještani, pozivamo vas da svojim potpisom sudjelujete u Peticiji za postavljanje bukobrana u naseljima Općine Čavle u kojima istih nema.

Autocesta je sagrađena 70-ih godina i od onda su bukobrani postavljeni samo djelomično u naselju Cernik i Hrastenica. Dakle, u većem dijelu ih do danas nema. Buka uzrokovana prometom ima mnoge negativne posljedice na kvalitetu života i zdravlje ljudi koji žive uz te prometnice a planom Hrvatskih autocesta iste će se izgraditi tek 2028. g.
Općina Čavle nekoliko je puta autocestama Rijeka-Zagreb d.d. a odnedavno i Hrvatskim autocestama d.o.o. uputila podnesak na tu temu međutim svaki put dobili bi prolongirani rok izgradnje.

Stoga, Općina Čavle pokreće inicijativu kako bi skupa s mještanima ubrzala proces izgradnje.

Peticija se može preuzeti na web stranicama Općine Čavle ili u Općini Čavle.

Potpisane peticije donose se u Općinu Čavle u redovnom radnom vremenu za stranke, a rok potpisivanja je do 30. studenog 2023. g.

Datoteka dostupna za preuzimanje:

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.