Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

Izabrati željeni fakultet nije laka odluka te je stoga poželjno smanjiti stres gdje je to moguće. Stoga Općina Čavle već treću godinu za redom, u suradnji s online platformom za poduke Škola u Oblacima, pomaže svojim maturantima da ostvare što bolje rezultate na Državnoj maturi, kroz 36-satni program priprema.

Motivirani dobrim odazivom proteklih godina, kao i interesom koji iskazuju naši maturanti već i prije objava o početku programa, odlučili smo i ove sufinancirati program priprema u želji da olakšamo mladima iz naše Općine što bolje temelje za ulaza u svijet odraslih..“, rekla je načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić.

Program priprema za državnu maturu traje 36 sati. Po 12 sati iz tri osnovna predmeta: matematike, hrvatskog i engleskog jezika. Program se provodi online satovima s profesorom, u malim grupama do 5 maturanata, što omogućuje individualniji pristup sakom maturantu osobno. Na program priprema mogu se prijaviti svi maturanti s prebivalištem na području općine Čavle zaključno do 15. travnja 2024.g. Pripreme će se provoditi kroz svibanj. Cijena programa za maturante iznosi 75€, dok Općina Čavle pripreme svakog maturanta subvencionira s 225€.

Više informacija o prijavama i programu nalazi se na službenim stranicama Općine Čavle i Škole u oblacima, a maturanti se mogu prijaviti preko e-maila: skola@skolauoblacima.hr ili telefonom na brojeve 095-442-1442 (Marina) i 099-271-7666 (Ema).

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.