Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

Novo dječje igralište u Rakovom selu, vrijedno više od 220 tisuća kuna, danas je i službeno otvoreno, na radost najmlađih Grobničana.

Desetak mališana pod budnim je okom roditelja i susjeda odmah isprobalo novo dječje igralište u Rakovom selu. Ako je suditi po smijehu koji je odjekivao mjestom igralište s klackalicama, toboganom i ljuljačkama zadovoljilo je najmlađe.

Pripremni radovi počeli su još prošle godine, a nakon izrade glavnog i izvedbenog projekta te potrebne geodetske pripreme krenulo je zahtjevno čišćenje terena. Nakon pripreme teren je uređen te su postavljene nove sprave.

“Izgradnja ovog dječjeg igrališta bila je želja mještana Rakovog i Bajčevog sela, a ujedno i jedno od naših predizbornih obećanja, koja smo, završetkom ovog projekta, gotovo u cjelosti ispunili,” naglasila je zamjenica općinskog načelnika Ivana Cvitan- Polić.

Za novo je dječje igralište u Rakovom selu iz općinskog proračuna izdvojeno nešto više od 220 tisuća kuna.

Izvor www.riprsten.com

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.