Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr
PRIKUPLJANJE GLOMAZNOG OTPADA NA OBRAČUNSKOM MJESTU DO 2 m³ JEDNOM GODIŠNJE

Sukladno Uredbi o gospodarenju komunalnim otpadom (NN 50/17), te Odluci o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada te usluga povezanih s javnom uslugom na području Općine Čavle, obveza KD Čistoća d.o.o. je preuzeti glomazni otpad na zahtjev korisnika do količine 2 m³ na obračunskom mjestu, bez naknade jedan puta godišnje.

Potreba odvoza glomaznog otpada prijavljuje se ispunjenim zahtjevom na web stranici, ili se zahtjev može osobno podignuti u Upravnom odjelu Općine Čavle.

Djelatnici upravnog odjela zahtjev će proslijediti KD Čistoća d.o.o. na daljnju obradu i postupanje.

O točnom terminu odvoza, a koji se predviđa u roku od 15 dana od prijave, korisnici će biti obaviješteni od strane KD Čistoća d.o.o. pravovremeno nakon provjere točnosti podataka, provjere urednosti plaćanja računa i nakon izrade plana sakupljanja. Nije dopušteno glomazni otpad  iznositi na javnu površinu bez prethodnog dogovora s djelatnikom KD Čistoće, jer su za odlaganje glomaznog otpada na nepropisan način sukladno odgovarajućim Odlukama predviđene novčane kazne. Na dan odvoza glomaznog otpada korisnik ne mora biti prisutan prilikom predaje odnosno preuzimanja.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati KD Čistoća d.o.o. na info telefon 0800 999 900 ili na e-mail info@cistoca-ri.hr.

Datoteke dostupne za preuzimanje:

Info

Službenik za informiranje

Osoba za nepravilnosti

Savjetovanje s javnošću

Službene novine

Prostorni planovi

Časopis Gmajna

E-Oglasna ploča

&

Transparentnost

&

E-Sjednice

Objave

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.