Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

Tomislav Bralić i Klapa Intrade još su se jednom pokazali kao dobitna kombinacija. Jedna od najboljih hrvatskih klapa, na čelu s popularnim Bralićem, oduševila je na prepunom Trgu hrvatskih branitelja. 

Na Čavlima je jučer najteže bilo pronaći parkirno mjesto. Baš kao nekada Bartoja je na Grobnik privukla brojne posjetitelje. Kako je sv. Bartol u srijedu, na radni dan, organizatori su glavne fešte preselili na vikend ranije, što se pokazalo kao pun pogodak. Bralić i Intrade, baš kao i Ivan Zak dan ranije, napunili su trg i parkiralište iza Doma kulture.

Bralić i Intrade koncert su “odradili” u svom karakterističnom i prepoznatljivom stilu. Hitovi poput Zalutali pogled, Zašto uvik pivan, Zora bila… te dakako grobničke Vile, odjekivali su Čavlima, na radost mnogobrojne publike koja je cijeli koncert pjevala s popularnom klapom.

Jednom od najpopularnijih vokalnih sastava u Hrvatskoj sinoć je pomogla i Grupa Aurora.

Manifestacija “Čavja pred Bartoju” sutra se nastavlja dodjelom nagrada za najljepše okućnice i balkone, a nagrade će dobiti i istaknuti mladi sportaši. U večernjim satima na cerničkom groblju služit će se misa za sve pokojne mještane. Bogat vjerski, zabavni i sportski program nastavit će se sve do srijede i blagdana sv. Bartola.

izvor riprsten.com

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.