Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

Javni poziv za prikupljanje projektnih prijedloga
12 prosinca, 2015

Poštovani,

Općina Čavle u suradnji s Riječkom razvojnom agencijom Porin d.o.o.  radi na izradi Programa ukupnog razvoja Općine Čavle za razdoblje od 2015. do 2020. godine. S ciljem što kvalitetnijeg sagledavanja budućeg razvoja, te čimbenika koji su relevantni za realizaciju postavljenih zadataka, provodimo ovu anketu.

Molimo Vas da odvojite vrijeme za promišljanje o budućem razvoju Općine Čavle te svojim sudjelovanjem doprinesete našim nastojanjima da što kvalitetnije izradimo Program ukupnog razvoja koji će biti okosnica daljnjeg razvoja i napretka općine, što je naš zajednički cilj. Osim Općine Čavle, veliku ulogu u ostvarenju vizije napretka, a samim time i Programa ukupnog razvoja imaju građani, poduzetnici, a osobito mladi ljudi.

Isto tako želimo Vas informirati da je Općina Čavle objavila Javni poziv za prikupljanje projektnih ideja (www.cavle.hr) u okviru Programa ukupnog razvoja Općine Čavle 2015. – 2020. godina. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se uključe u ovaj projekt i ukoliko imaju projektnu ideju koja može doprinijeti gospodarskom, infrastrukturnom i društvenom razvoju te podizanju kvalitete života stanovnika općine, ispune za to predviđeni obrazac prijave.

Zahvaljujemo na suradnji.

Datoteke dostupne za preuzimanje:

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.