Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

E županija kreće s realizacijom! Potpisan Sporazum sa tvrtkama T com i Rune kojim se obvezuju do 2020 ugraditi optiku na 80% područja općine.

Dodatnim povlačenjem iz nacionalnih financijskih sredstava planirano je u potpunosti pokriti sve stambene objekte do prosinca 2020 godine.

Prema do sada odrađenim aktivnostima na projektu e-Županija, 27.12.2017. održalo se svečano potpisivanje Sporazuma o provedbi razvoja širokopojasne infrastrukture na području Grada Kastva te Općina Viškovo, Čavle, Jelenje, Kostrena i Klana.

Svečano potpisivanje održalo se Gradskoj vijećnici Grada Kastva gdje su uz predstavnike grada Kastva te općina Viškovo, Klana, Jelenje, Čavle i Kostrena nazočili i članovi projektnog tima e-Županija zajedno sa predstavnicima REA-e Kvarner te predstavnici operatora Hrvatski telekom i Rune Adria koji su temeljem provedene javne rasprave iskazali komercijalni interes za izgradnju širokopojasne infrastrukture za navedeno područje.

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.