Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

Uručena donacija Općine Čavle Psihijatrijskoj bolnici Rab

U novouređenom odjelu Psihijatrijske bolnice Rab predstavnik Općine Čavle svečano je bolnici uručio televiziju marke Grunding koja će se koristiti u zajedničkim prostorijama odjela, a na veselje brojnih pacijenata.

Kako bi uljepšala i olakšala boravak pacijentima Psihijatrijske bolnice Rab, Općina Čavle se odazvala pozivu za donacijom, a što je na kraju rezultiralo ovim svečanim prijemom.

Prijem je održan u glavnoj sali psihijatrijske bolnice Rab, gdje je donaciju uručio zamjenik načelnice općine Čavle Dejan Ljubobratović, a u ime bolnice ju je primila ravnateljica dr. Vesna Šendula Jengić, koja je na čelu te ustanove punih 18 godina i pod čijim je ravnanjem bolnica doživila pravi procvat.

U uređenost cijelog kompleksa mogli su se uvjeriti i predstavnici općine Čavle obilaskom koji je vodila glavna sestra Zorica Vujić.

Zelene površine, parkovi, igrališta, vrtovi i polja lavande samo pokazuju koliko se truda ulaže u što ugodniji boravak pacijenata u ovoj bolnici, a koji je malim dijelom ovom donacijom pomogla i općina Čavle.

 

Na slici: Ravnateljica bolnice dr. Vesna Šendula Jengić, zamjenik načelnice Dejan Ljubobratović i glavna sestra Zorica Vujić.

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.