Tel: (+385) 51 208 310 | Fax: (+385) 51 208 311 | opcina@cavle.hr
Službene stranice Općine Čavle

Platak će postati najbolje hrvatsko izletište.

Opis događaja

Platak će postati najbolje hrvatsko izletište

Platak bi u budućnosti trebao postati najbolje hrvatsko izletište, a dogradnja Osnovne škole Čavle napreduje prema planu, izvješteno je na današnjem županijskom press kolegiju.

Zamjenik primorsko- goranskog župana Petar Mamula izvijestio je da je spreman nacrt prijedloga odluke o financiranju centra “Platak” u sljedećem trogodišnjem periodu, s planom da Platak postane izletište broj 1 u RH.

 

 

“Uspješno smo prije 2 tjedna otvorili skijašku sezonu, najranije u proteklih petnaestak godina, a prošli tjedan otvorili smo klizačku sezonu u Delnicama. Platak smo obogatili brojnim sadržajima, a tako ćemo nastaviti i u budućnosti. Županijskoj skupštini ćemo predložiti donošenje odluke o financiranju putem Goranskog sportskog centra u iznosu od 21 mil kuna za dodatne sadržaje, projektnu dokumentaciju i sve što treba da bi se izletište Platak dovršilo onako kako je zamišljeno”, rekao je Mamula.

Dogradnja škole napreduje prema planu

Pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin pozvala je učenike da za vrijeme zimskog odmora posjete Platak i klizalište u Delnicama. Također je kazala da kapitalni projekt dogradnje osnovne škole u Čavlima napreduje prema planu i do početka sljedeće školske godine bit će spreman za korištenje.

Izvor: PGŽ

 

Natrag na vrh

Zakrpaj.to

Prijavite komunalne probleme
na području Općine Čavle i ubrzajte njihov popravak.
Prijavite komunalne probleme
na području Općine Čavle i ubrzajte njihov popravak.

Prostorni plan

Prostorni plan Općina Čavle

Temeljni dokument prostornog uređenja jedinice lokalne samouprave.

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.