Tel: (+385) 51 208 310 | Fax: (+385) 51 208 311 | opcina@cavle.hr
Službene stranice Općine Čavle

Obuka postrojbe Civilne zaštite.

Opis događaja

Još jedna uspješna obuka

Desetog studenog u Vatrogasnom vježbovnom centru Šapjane održana je obuka u sklopu zajedničkog osposobljavanja postrojbi Civilne zaštite.

U vježbi, koju je organizirala Općina Viškovo, sudjelovale su postrojbe civilne zaštite Čavle, Jelenje, Kastav, Kostrena i Viškovo, a pridružili su se i članovi DVD-a Halubjan.

Vježba se izvodila na temu spašavanja iz ruševina, a sastojala se iz teoretskog i praktičnog dijela.

Uvodno predavanje vezano uz prava i obveze službe u CZ izložili su Petar Jagodnik i Lenjinka Juričić Mamilović iz PUZS Rijeka. Nakon toga je uslijedio praktični dio koji se izvodio u grupama a teme su bile tehnike spašavanja metodom klizanja i metodom preklapanja, spašavanje iz ruševina; podupiranje konstrukcija i rad sa motornim alatima a za kraj je bila vježba iz pružanja prve pomoći.

Obuka je završila ručkom u 13:00 sati, a uz odličnu organizaciju i dobar odaziv slobodno je možemo ocijeniti vrlo uspješnom.

Natrag na vrh

Zakrpaj.to

Prijavite komunalne probleme
na području Općine Čavle i ubrzajte njihov popravak.
Prijavite komunalne probleme
na području Općine Čavle i ubrzajte njihov popravak.

Prostorni plan

Prostorni plan Općina Čavle

Temeljni dokument prostornog uređenja jedinice lokalne samouprave.

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.