Tel: (+385) 51 208 310 | Fax: (+385) 51 208 311 | opcina@cavle.hr
Službene stranice Općine Čavle

E županija – potpisan sporazum.

Opis događaja

E županija kreće s realizacijom! Potpisan Sporazum sa tvrtkama T com i Rune kojim se obvezuju do 2020 ugraditi optiku na 80% područja općine.

Dodatnim povlačenjem iz nacionalnih financijskih sredstava planirano je u potpunosti pokriti sve stambene objekte do prosinca 2020 godine.

Prema do sada odrađenim aktivnostima na projektu e-Županija, 27.12.2017. održalo se svečano potpisivanje Sporazuma o provedbi razvoja širokopojasne infrastrukture na području Grada Kastva te Općina Viškovo, Čavle, Jelenje, Kostrena i Klana.

Svečano potpisivanje održalo se Gradskoj vijećnici Grada Kastva gdje su uz predstavnike grada Kastva te općina Viškovo, Klana, Jelenje, Čavle i Kostrena nazočili i članovi projektnog tima e-Županija zajedno sa predstavnicima REA-e Kvarner te predstavnici operatora Hrvatski telekom i Rune Adria koji su temeljem provedene javne rasprave iskazali komercijalni interes za izgradnju širokopojasne infrastrukture za navedeno područje.

Natrag na vrh

Zakrpaj.to

Prijavite komunalne probleme
na području Općine Čavle i ubrzajte njihov popravak.
Prijavite komunalne probleme
na području Općine Čavle i ubrzajte njihov popravak.

Prostorni plan

Prostorni plan Općina Čavle

Temeljni dokument prostornog uređenja jedinice lokalne samouprave.

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.