Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

Počinje tečaj za trudnice i roditelje

Trudne ste. Super! I što sad? Treba li sada jesti za dvoje? Hoću li se previše udebljati? Uzeti ili ne uzeti muža na porod? Kako dojiti? Što prvo beba smije jesti osim mlijeka? Beba ima grčeve, kako ih spriječiti?

Na ta i mnoga druga pitanja odgovore možete dobiti prisustvovanjem Tečaju za trudnice i roditelje koje organiziraju Općine Čavle i Jelenje u suradnji sa Hrvatskom udrugom fizioterapeuta za zdravlje žena.

Na tečajevima nove buduće roditelje očekuje tim stručnjaka koji će odgovoriti na sva njihova pitanja. Potporu će im pružati tijekom cijele trudnoće i olakšati snalaženje u najvažnijoj ulozi vašeg života kroz tri bloka predavanja.

„Tečaj za trudnice je jedan od načina potpore mladim obiteljima na području općine Čavle koji uvijek s veseljem financiramo. Inače, podsjetit ću da Općina Čavle za svako novorođeno dijete roditeljima daje jednokratnu naknadu od 2.000 kuna, a za treće i svako iduće naknada iznosi 5.000 kuna. A svaka beba od Općine Čavle dobije i poklon bon u vrijednosti od 400 kuna koji može iskoristiti u Savjetovalištu za prehranu novorođenčadi u Cambierievoj ulici gdje se svi novopečeni roditelji mogu obratiti za savjete te pakete adaptiranog mlijeka i kašica za dohranu beba“, rekla je načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić.

Tečaj za trudnice i buduće tate je besplatan. Prvi ciklus predavanja počinje danas 15. ožujka, sljedeći tečaj planiran je za kraj travnja, a treći blok predavanja održat će se u lipnju.

Prijaviti se možete patronažnoj sestri Bojani Burić na broj telefona: 099 251 8224.

Predavanja će se odvijati u skladu s epidemiološkim preporukama.

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.