Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

Dječji vrtić u Čavlima cijelog tjedna slavi rođendan

Dječji vrtić „Čavlić“ pozivamo sve na obilježavanje Dana vrtića “Čavlić” uz bogat program. Sutra, u utorak, 24. svibnja u vrtiću gostuje plesna skupina “Dance queen”, a u srijeda 25. svibnja Dječji vrtić slavi svoj rođendan. Naime, sedam godina je prošlo od otvorenja novog modernog vrtića u Čavlima.

Tog dana u vrtiću će se održati predstava “Sretna kuća” i svečani oproštaj od predškolaca, a u 17 sati  pozivaju se svi zainteresirani roditelji i članovi zajednice da prisustvuju predavanju vrtićke psihologinje Anite Marić. Tema predavanja je “Izazovi modernog roditeljstva – utjecaj ekrana na dječji razvoj”.

U četvrtak, 26. svibnja održat će se Dan otvorenih vrata pa su svi pozvani da se pridruže u raznim aktivnostima i dožive vrtić svim osjetilima.

RASPORED 26. SVIBNJA:

9,15 sati skupine “Ježići” i “Tigrići” imaju predstavu “Čudne ribe”

9,30 sati “Fijolice” vas pozivaju na druženje i prezentaciju aktivnosti za poticanje samostalnosti, a po Montessori pedagogiji

9,30- 9,45 sati sportske skupine “Skakavci” i “Žabice” pozivaju vas na prezentaciju sportskih aktivnosti i igara u dvorani

9,45 sati “Sovice” i “Zečići” pozivaju vas od na likovnu aktivnost, koristit će se prirodni materijali

10 sati “Pčelice” i “Leptirići” izrađivat će scenu za predstavu “Cvrčak i mrav”, pozivaju i vas da im pomognete

10 sati “Rožice” i “Loptice” u dvorištu će imati likovne i glazbene aktivnosti te igre s pokretom

Bogati tjedan završava u petak, 27. svibnja kada će u vrtiću biti Dan zdravlja. Vrtić će ugostiti stomatologa, a djeca upoznati njegovo zanimanje i naučiti sve o važnosti održavanja čistoće zubi.

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.