Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

Kao odgovor na veliki broj upita mještana sa područja općine Čavle za boljom autobusnom povezanošću sa Industrijskom zonom, općina Čavle i Autotrolej unijeli su neke promjene u vozni red. Početkom prosinca sve autobusne linije broj 14 koje prometuju preko Podole svoju će liniju nastaviti u smjeru Bauhausa. Tako da će spomenuta linija dobiti dva nova stajališta. Prvo stajalište će biti u blizine zgrade MUPa specijalne policije, a drugo pokraj Bauhausa na strani prema Lesnini.

Nadamo se da će ove linije uvelike pomoći mnogobrojnim mještanima koji rade u Industrijskoj zoni, kao i onima koji odlaze u kupovinu autobusom.

Bitno je za naglasiti da uvođenje ovih linija neće promijeniti postojeći vozni red pošto ni vremenski ni udaljenošću ne povećava duljinu rute.

Trenutno se još razmatra uvođenje autobusne linije koja će iz Čavala prometovati preko Vežice i Sušaka, te tako direktno povezati našu općinu sa sušačkom bolnicom u jutarnjim satima.”

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.