Čavja 31, 51219 Čavle, Hrvatska
+385 (0)51 208 300
+385 (0)51 208 310
pisarnica@cavle.hr

Ni kišno vrijeme, ni preseljenje u sportsku dvoranu u Mavrincima nije spriječilo Grobničane da se odazovu 4. ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi.

Četvrtoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi odazvalo se 63-oje darivatelja. Nažalost 6-ero ih je odbijeno pa je prikupljeno ukupno 57 doza krvi.

“Svakog dana imamo akcije na terenu. Odazvati se mogu svi zainteresirani, koji su zdravi i stariji od 18 godina. Potreba uvijek ima. Nekad više nekad manje, ali uvijek nam fali krvi,” poručila je dr. Anita Savić Vuković iz KBC-a Rijeka.

“Imamo oko 350 aktivnih članova. Na darivanja krvi nam dolaze i članovi drugih aktiva. Posebno nam je drago što na svakom darivanju imamo nove, mlade darivatelje i pozivamo svih da slobodno dođu, daju krv i pokažu svoju humanost,” naglasila je Sanja Maršanić, predsjednica Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi Čavle.

Krajem studenog na rasporedu je i svečana skupština povodom 20 godina osnivanja Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi Čavle pa iz Aktiva ovim putem mole sve darivatelje da se odazovu skupštini.

Skip to content

Koristimo kolačiće

Molimo vas potvrdite prihvaćate li kolačiće sa stranice www.cavle.hr korištene u svrhu boljeg razmijevanja navika posjetitelja. U suprotnom odaberite ne prihvaćam i nećemo spremati kolačiće na vaše računalo.